MIR21 – Polak na najwyższym podium

Breaking News z Chicago

Od wczesnych godzin porannych 5 listopada br. znaczna część środowiska fetyszowego w Polsce żyje wspaniałą wiadomością. Oto po raz pierwszy w historii światowych wyborów Mister Rubber wygrał je Polak – Michał.

Od wczoraj nosi zaszczytny tytuł Mister International Rubber (MIR21). Gdy w kwietniu tego roku stawał w szranki konkursowe do tytuły Mister Rubber Poland 2017 nikt nie przypuszczał – choć wielu o tym marzyło – by Polak wygrał tak prestiżową nagrodę.

Na jednym z blogów tak powiedział:

Jestem bardzo dumny ze zdobycia tytułu Mr Rubber Poland. – opowiadał Michał niedługo po zdobyciu tytułu Mr Rubber Poland. – Nie chodzi mi tutaj jednak „tylko” o tytuł, który mi przyznano, ale o pokonanie demonów i lęków, które powstrzymywały mnie przed ostateczną decyzją o wzięciu udziału w wyborach.

(Cyt za: blog.refform.pl)

W Chicago godnie reprezentował polską społeczność multifetyszową. Wyjazd do Chicago był jego nagrodą główną zasponsorowaną przez Fundację Refform po wygranych wyborach Mister Rubber Poland w kwietniu tego roku.

Życzymy Michałowi wielu sił w działaniu i reprezentowaniu środowiska multifetyszowego.

Serdecznie gratulując tego osiągnięcia trzymamy dalej kciuki za pomysły, działanie i godne korzystanie z tytułu Mister International Rubber (MIR21).