The Nest – jesteśmy razem

The Nest – gniazdo, w którym młode pisklę się rodzi, rośnie i nabiera sił, w którym uczy się się podstaw życia i z którego niebawem wyfrunie w świat daleki. Gniazdo jest w tym pierwszym i najważniejszym okresie życia i schronem, i domem, i ostoją ciepła oraz bezpieczeństwa.

Takim gniazdem jest The Nest – program dla osób zagubionych, poszukujących odpowiedzi na trudne pytania o to kim są, jakimi , dla chcących podzielić się swoją historią i którzy chcą odszukać swojego miejsca w świecie.

Twórcami programu są osoby, które kształtowały i kształtują scenę fetyszową w Polsce, organizują przedsięwzięcia fetyszowe i inicjują akcji promujących fetysz. Jest w tej grupie przedsiębiorca, artysta i informatyk. Dwóch z nich sięgnęło po najwyższe tytuły w świecie fetyszowych konkursów (Mister Leather Poland i Mister Rubber Poland który także zdobył tytuł International Mister Rubber ).

Fundacja REFFORM poprowadzi program The Nest wdrażając efektywny system pomocy psychoterapeutycznej, zaoferuje pomocą finansową na pokrycie całości lub części kosztów spotkań z psychoterapeutą po spełnieniu określonych warunków.

W ramach Programu The Nest Fundacja współpracuje z Mirosławem Sikorą, Dominikiem Haakiem, Dariuszem Jundziłłem.

Strona internetowa The Nest