A czy Ty jesteś gotowy na Fetish Camp?

Gotowy czy jeszcze nie?

W dniach 23-26 marca br. odbędzie się drugi zlot integracyjny polskiej społeczności multifetyszowej. Po udanej zeszłorocznej premierze Campu (na przełomie września i października) zgodnym chórem ustalono, że Fetish Camp odbywać się będzie dwa razy w roku. Wiosenna edycja obozu to nie tylko kolejna okazja do zacieśnienia więzów i lepszego poznania się ale to również możliwość wzięcia udziału w warsztatach prowadzonych przez ekspertów m. in. w dziedzinie shibari, kultury rubberowej i motocyklowej.

Podczas wiosennego spotkania w gościnnym ośrodku Łucznik w Sielpi nie obejdzie się bez spotkania starszego pokolenia z młodszym w ramach panelu „Wojenko, wojenko, cóżeś ty za pani?” i nie pominiemy w nim opowieści o historii ziemi kieleckiej i jej losów podczas II wojny światowej.

Uczestnicy Fetish Campu zrobią także coś dla lokalnej społeczności i tutejszej przyrody. W ramach akcji społecznej „Ogary poszły w las” w drodze do pobliskiego Nieba i Piekła posprzątają las ze śmieci. Śmieci w workach zostaną zważone a osoba, która uzbierała śmieci najwięcej (wg wagi) otrzyma od naszych sponsorów upominek. Jak to zwykle bywa podczas zlotów i obozów nie obejdzie się bez ogniska i zabawy, a w tym bez chrztu obozowego dla nowych uczestników.

Panel o ruchu fetyszowym, to stały element obozu integracyjnego. Podczas niego rozmawiamy o imprezach, układamy plan na kolejne spotkania, wymieniamy się informacjami, wrażeniami z tego co, było i poddajemy pozytywnej krytyce przedsięwzięcia ruchu fetyszowego. Pchli Targ także i tym razem odbędzie się pod wiatą przed budynkiem, w którym zadomowimy się na czas Campu.

Integracja środowiska, to jeden z głównych celów Fundacji, która jest organizatorem Fetish Campu.

Jesteś gotowy?

Na Fetish Camp przede wszystkim zabrać należy :

1. Torbę pełną optymizmu.
  2. Głowę pełną pomysłów.
  3. Plecak luzu.
  4. Kilka sporej wielkości walizek z humorem.
  5. Zapas śmiechu i dowcipu.

Wszystko inne jest na miejscu. Do zobaczenia!

Link to wydarzenia na FB <<<TUTAJ>>>