Miro wciąż potrzebuje pomocy

Mira nie trzeba nikomu przedstawiać, w każdym razie na pewno nie tym, którzy identyfikują się z polską sceną fetyszową i znają jej historię. W roku 2013 sięgnął po tytuł Mister Leather Poland i godnie reprezentował środowisko multifetyszowe w Polsce i za granicą.

Niestety, na początku roku 2022 zdiagnozowano u Mira guza w mózgu, poddany był kilku operacjom, w wyniku których dzisiaj jest osobą z niepełnosprawnością. Przeszedł obozy rehabilitacyjne, tracheotomię, radioterapię … Stara się żyć, jak poprzednio ale …

Potrzebne są środki finansowe na skuteczną rehabilitację i dobry wózek aktywny, pozwalający się mu poruszać bezpiecznie i w miejsca, w które chce dojechać.

Jak wesprzeć Mira? – na dwa sposoby

1 SPOSÓB

Wpłacając środki na konto Fundacji REFFORM numer

23 1140 2004 0000 3602 7671 2428

z dopiskiem w tytule przelewu: Dla Mira a Fundacja REFFORM zbiorczo przeleje zebrane środki na subkonto Mira w Fundacji AVALON. Przelewy zbiorcze wysyłane będą co miesiąc do 5. dnia kolejnego miesiąca ze środkami zgromadzonymi w miesiącu poprzednim przez okres 6 kolejnych miesięcy, tj. od września 2022 do lutego 2024 r.

2 SPOSÓB

Wpłacając środki na subkonto Mira w Fundacji Avalon numer

z dopiskiem w tytule przelewu: Pawełczyk, 16370

Link: https://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/miroslaw_pawelczyk_16370/

Prosimy o wsparcie!

Prosimy o mobilizację środowiska fetyszowego!

Prosimy o przekazanie dobrowolnej kwoty na rehabilitację Mira i zakup wózka aktywnego do poruszania się!